Susisiekite: phone +370 606 29392 email [email protected]

Zumba kids

Zumba Kids tai šokių ir fitneso treniruotės vaikams, kurių metu šokama skambant nuotaikingai muzikai, smagiai sportuojama, žaidžiami judrūs žaidimai, atliekamos kūrybinės užduotys bei surandama daug naujų draugų.
 
Zumba Kids treniruotės yra naudingos ir efektyvios, nes turi teigiamą poveikį vaiko fizinei ir emocinei sveikatai. Skambant Lotynų Amerikos ritmams šokami Merengue, Salsa, Cumbia, Reggaeton ir kiti populiarūs šokių stiliai, kurie derinami su fitneso pratimais, todėl vaikai stiprina viso kūno raumenis, lavina judesių koordinaciją ir ritmo pojūtį, išmoksta bendrauti ir bendradarbiauti su kitais vaikais.

Po treniruotės vaikai jaučiasi puikiai praleidę laiką, kupini įspūdžių, gerų emocijų ir šokių salę palieka su plačia šypsena!

TRENIRUOTĖS TRUKMĖ

30 min (4-6 m.); 

50 min (7-10 m., 11-14 m.)

sudeginamos kalorijos

100-300 kcal.

ko gali prireikti?

patogios, judesius nevaržančios aprangos, vandens

INTENSYVUMAS

vidutinis

dirbantys raumenys

visos raumenų grupės

rezultatai

lavinama judesių koordinacija, ritmo pojūtis, stiprinami raumenys, ugdomas pasitikėjimas savimi, susikaupimas ir bendradarbiavimas su kitais.

Užsiėmimo trenerės

GABRIELĖ ŽUKAUSKIENĖ

Zumba, Zumba Kids instruktorė, asmeninė trenerė, renginių organizatorė, studijos administratorė

VASILISA TARASOVA

Studijos įkūrėja, Zumba instruktorė, asmeninė trenerė, renginių organizatorė, vienintelė edukatorė Zumba Jammer Baltijos šalyse

SPECIALUS PASIŪLYMAS NAUJIEMS DANCEFIT NARIAMS!

Pirmą mėnesį sportuokite net su -50 proc. nuolaida

Dažniausiai užduodami klausimai

Zumba Kids – tai šokių ir fitneso programa pritaikyta pagal vaikų amžių. Treniruotės metu derinami šokių judesiai kartu su fitneso pratimais, todėl vaikai šoka, sportuoja, žaidžia ir atlieka kūrybines užduotis.

Nuo 4 iki 14 metų. Turime 3 amžių grupes:

–       4 – 6 metų mažylių grupę;

–       7 – 10 metų vaikų grupę;

–       11 – 14 metų paauglių grupę.

Sportuojant svarbiausia yra jaustis patogiai, todėl reikėtų atsinešti judesius nevaržančią sportinę aprangą, patogią treniruočių, o ne laisvalaikio, avalynę, rankšluostėlį prakaitui nusivalyti ir buteliuką vandens. Jei ketinate po treniruotės nusiprausti – dar ir prausimosi priemones bei švarų rankšluostį.

Rekomenduojama 2 kartus per savaitę.

DANCEFIT DOVANŲ KUPONAS

Padovanokite savo artimiesiems nuostabias emocijas ir energingus šokius su Dancefit studijos dovanų kuponų! Galite pasirinkti norimą kupono sumą nuo 10 iki 100 Eur.