Susisiekite: phone +370 606 29392 email [email protected]

Vaikų dienos stovykla

Dienos stovykla „Pramogauk su Dancefit“  – tai pramogų stovykla skirta 7 – 14 metų vaikams, mėgstantiems aktyviai leisti laisvalaikį ir užsiimti įdomia veikla.

Kviečiame vaikus turiningai  leisti vasaros atostogas su profesionaliais, linksmais bei draugiškais stovyklos vadovais, kurie kiekvienais metais nustebina kūrybingomis idėjomis bei nepaprastai smagia ir turininga laisvalaikio programa.

Stovykla orientuota į daugybę įdomių veiklų, todėl čia berniukams ir mergaitėms linksmybių ir pramogų netruks. Mūsų patirtis vaikų laisvalaikio organizavime ir užimtume – 13 metų.

Stovyklos darbo laikas: 8:00 – 17:00 val.

2024 M. STOVYKLOS PAMAINOS

1 pamaina: liepos 1-5 d.

2 pamiana: liepos 8-12 d.

STOVYKLAUTOJŲ AMŽIUS

7 - 14 m.

vieta

Studija “Dancefit”, Ukmergės 234 A, Vilnius
Daug laiko leisime gryname ore!

STOVYKLOS TRUKMĖ

5 dienos

maitinimas

2 kartus per dieną (pietūs ir pavakariai)

kaina

180 € iki 01.06.2024, vėliau brangs

Stovykloje vaikų laukia: įvairūs šokių stiliai, sporto žaidimai ir užsiėmimai, judrios komandinės estafetės, kūrybinės dirbtuvės, vaidybos pamokos, filmavimo ir fotografavimo užsiėmimai, įdomūs nuotykiai, edukacinės išvykos į gamtą, muziejų, kiną, muzikinės linksmybės su interaktyviais konkursais, apdovanojimai, prizai ir dovanėlės. Daug laiko leisime gryname ore! Jūs net neįsivazduojate kiek daug įspūdžių, juoko, siurprizų laukia naujų draugų ir draugiškų vadovų būryje.

Stovykloje „Pramogauk su Dancefit“ vaikai tikrai atranda sau tinkamą veiklą, o tą ką išmokta stovykloje pasidalina su šeima, draugais bei pritaiko savo ugdymo procese arba kasdienybėje, todėl prisijugę prie mūsų stovyklos įspūdžiai bei geros emocijos vaikams atmintyje išlieka dar ilgai!

Laisvų vietų kiekis sparčiai tirpsta, kviečiame registruotis į stovyklą jau dabar ir patirti nepamirštamų įspūdžių!

Nuo 2011 metų sėkmingai organizuojame vaikų stovyklas – turime didelę patirtį vaikų ugdyme ir užimtume. Mūsų sėkmės receptas – profesionalumas, draugiškumas ir atsakomybė. Kiekvienais metais nustebiname vaikus kūrybingomis idėjomis bei nepaprastai smagia ir turininga laisvalaikio programa. Stovyklos programa kiekvienais metais yra tobulinama ir atnaujinama, todėl sulaukiame vaikų, kurie nuolatos  pas mus sugrįžta.

Studijų ir darbo metu įgyjome pedagogikos ir psichologijos žinių, įgūdžių ir patirties, todėl puikiai išmanome darbą su vaikais, mokame gražiai sutarti, motyvuoti juos, skatinti jų fizinį aktyvumą bei sveiką gyvenseną, linksmai ir išradingai.

Nuolat tobuliname savo profesinę kompetenciją, giliname žinias įvairiuose seminaruose, mokymuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, dalyvaujame pasaulinio lygio šokių ir fitneso renginiuose (JAV, JK), Karate čempionatuose. Nuo 2012 m. organizuojame Zumba fitness renginius, mokymus, vedame seminarus tarptautiniu mąstu: Suomijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Mes kalbame lietuvių, anglų, rusų kalbomis, todėl su mumis laisvai jaustis ir bendrauti galės kiekvienas vaikas! Prisijunkite prie mūsų!

Stovyklos programa:

8:00-8:30 val.Atvykimas į stovyklą
8.30-9.00 val.Dienos temos aptarimas, susipažindinimo žaidimai, mankšta.
10.00-13.00 val.Edukacinė ir kūrybinė veikla: šokiai, kurybinės dirbtuvės, sporto užsiėmimai, fotogrofavimo ir filmavimo pamokėlės, vadybos pamokos, išvyka į gamtą, į muziejų ir pan.
13.00-14.00 val.Pietūs
14.00-16.00 val.Aktyvios veiklos lauke: judrūs žaidimai, estafetės, pramogos.
16.00-16.20 val.Pavakariai
16.20-17.00 val.Dienos aptarimas ir refleksija, žaidimai, kūrybinė užduotis.

Pastaba: organizatorius turi teisę keisti dienotvarkę atsižvelgiant į oro sąlygas ir teminės dienos ugdomojo turinio apimtį.

Stovyklos vadovai

Stovyklos vadovai

Stovyklas veda  profesionalūs bei tarptautinę patirtį įvairiose srityse turintys vadovai: šokiai, sportas, vaidyba, įvairių renginių, trenerių mokymų, seminarų organizavimas ir vedimas. Vadovai kalba lietuvių, rusų ir anglų kalbomis.

Studijų ir darbo metu vadovai įgyjo pedagogikos ir psichologijos žinių, įgūdžių ir patirties, todėl puikiai išmano darbą su vaikais. 

Kūrybinga komanda turi gebėjimus organizuoti vaikų poilsį, vesti įdomius renginius, meninius ir sportinius užsiėmimus, mokantys gražiai sutarti su vaikais, juos motyvuoti įdomia, aktyvia ir vaikams priėnama veikla, skatinti fizinį aktyvumą bei sveiką gyvenseną linksmai ir išradingai.

registuotis
leader image
Vasilisa Tarasova
Zumba, Zumba Kids trenerė, Dancefit įkūrėja, Zumba Jammer’ė, renginių, mokymų ir stovyklų organizatorė.
leader image
test
etetsadfasf
Į STOVYKLOS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:
  • Ypatinga stovyklos programa;
  • Populiariausi šokių stiliai: Street dance (Hip hop, House), Lotynų Amerikos šokiai (Cha cha cha, Salsa, Jive), Charakteriniai šokiai (kitų pasaulio tautų: Afro, Dancehall, Bollywood/ Bhangra, Afro ir pan.).
  • Sporto užsiėmimai: Karate, Zumba fitness, kvadratas, tinklinis, futbolas, krepšinis, estafetės ir kt.;
  • Menai: fotografavimas, filmavimas, kūrybinės dirbtuvės ir kt.
  • Pramogos: išvyka, žaidimai, pasirodymai, pramogos gamtoje, Karaoke, Xbox 360 ir kt.
  • Maitinimas (2 kartus per dieną: pietūs ir pavakariai)
  • Reikalingas inventorius ir priemonės stovyklai;
  • Prizai, diplomai, sertifikatai, dovanėlės ir kt.
STOVYKLOS TIKSLAI:
  • Stovyklos metu skatiname vaikų fizinį aktyvumą: vaikai supažindinami su populiariausiais visame pasaulyje šokių stiliais, įvairiais sporto žaidimais, vaidybos, teatro ypatybėmis bei menine – kūrybine veikla;
  • Įvairių užduočių, užsiėmimų ir žaidimų metu vystysime vaikų kūrybinį potencialą, skatinsime jų meninę saviraišką;
  • Didelį dėmesį skirsime socialinių įgūdžių stiprinimui, kad vaikai patirtų bendravimo ir bendradarbiavimo džiaugsmą;
  • Išvykų, edukacinės veiklos ir pramogų metu vaikai įgys naujų žinių ir patyrimų!
PAPILDOMA INFORMACIJA:
  • Stovykla atvira visiems, net ir nešokantiems vaikams.
  • Būtinas bei rekomenduojamas daiktų sąrašas „Stovyklautojo atmintinė“ pridedama prie sutarties ir išsiųnčiama elektroniniu paštu.
  • Vienoje pamainoje 15 – 30 vaikų. Dirbame mažomis ir didelėmis grupėmis.
  • Jeigu vaikas vartoja medikamentus būtina apie tai informuoti stovyklos organizatorių ne vėliau kaip 7 iki stovyklos pradžios.
  • Vaikų atvežimas į stovyklą neorganizuojamas
SAUGUMAS:
  • Mes baigėme pirmosios pagalbos, higienos kursus;
  • Turime aukštąjį pedagoginį išsilavinimą;
  • Vaikų turizmo renginių organizavimo pažymėjimus;
  • Kitus reikalingus dokumentus stovyklos veiklai vykdyti

DANCEFIT DOVANŲ KUPONAS

Padovanokite savo artimiesiems nuostabias emocijas ir energingus šokius su Dancefit studijos dovanų kuponų! Galite pasirinkti norimą kupono sumą nuo 10 iki 100 Eur.

REGISTRACIJA Į STOVYKLĄ

Turite klausimų ar norite sužinoti daugiau informacijos apie paslaugas? Susisiekite žemiau nurodytais kontaktais ar užklausos forma ir mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.

Ukmergės g. 234A, Šeškinė, Vilnius

+370 606 29392