Susisiekite: phone +370 606 29392 email [email protected]

dažniausiai užduodami klausimai

Zumba

Zumba – tai šokių ir fitneso programa. Treniruotės metu derinami šokių judesiai kartu su fitneso pratimais, todėl efektyviai deginamos kalorijos, stiprinami viso kūno raumenis.

Suaugusiems amžiaus apribojimų nėra.

Zumba treniruotės neskirstomos į pradedančiųjų ar pažengusiųjų grupes, todėl prie treniruočių galima prisijungti bet kada, net įsibėgėjus treniruočių sezonui.

Sportuojant svarbiausia yra jaustis patogiai, todėl reikėtų atsinešti judesius nevaržančią sportinę aprangą, patogią treniruočių, o ne laisvalaikio, avalynę, rankšluostėlį prakaitui nusivalyti ir buteliuką vandens. Jei ketinate po treniruotės nusiprausti – dar ir prausimosi priemones bei švarų rankšluostį.

Rekomenduojama 2 – 3 kartus per savaitę.

Zumba kids

Zumba Kids – tai šokių ir fitneso programa pritaikyta pagal vaikų amžių. Treniruotės metu derinami šokių judesiai kartu su fitneso pratimais, todėl vaikai šoka, sportuoja, žaidžia ir atlieka kūrybines užduotis.

Nuo 4 iki 14 metų. Turime 3 amžių grupes:

–       4 – 6 metų mažylių grupę;

–       7 – 10 metų vaikų grupę;

–       11 – 14 metų paauglių grupę.

Sportuojant svarbiausia yra jaustis patogiai, todėl reikėtų atsinešti judesius nevaržančią sportinę aprangą, patogią treniruočių, o ne laisvalaikio, avalynę, rankšluostėlį prakaitui nusivalyti ir buteliuką vandens. Jei ketinate po treniruotės nusiprausti – dar ir prausimosi priemones bei švarų rankšluostį.

Rekomenduojama 2 kartus per savaitę.

Pilates

Suaugusiems amžiaus apribojimų nėra.

Pilates treniruotės neskirstomos į pradedančiųjų ar pažengusiųjų grupes, todėl prie treniruočių galima prisijungti bet kada, net įsibėgėjus treniruočių sezonui.

Sportuojant svarbiausia yra jaustis patogiai, todėl reikėtų atsinešti judesių nevaržančią sportinę aprangą, rankšluostėlį, prakaitui nusivalyti ir buteliuką vandens. Prieš ir po treniruotės rekomenduojame mūvėti šlepetes. Treniruotes metu sportuojame su kojinėmis. Jei ketinate po treniruotės nusiprausti – dar ir prausimosi priemones bei švarų rankšluostį.

Bendriniai

Dancefit studija yra įsikūrusi Vilniuje adresu Ukmergės g. 234A, Šeškinėje. Taip pat vykdome veiklą adresu Vydūno g. 17A, Pilaitėje (Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijoje). 

Dancefit dirba nuo I iki IV, VII ryte ir vakare pagal tvarkaraštį

Treniruotes neskirstomos į pradedančiųjų ir pažengusiųjų grupes. Treniruotes prieinamos visiems lygiams todėl nesvarbu ar lankėte treniruotes prieš tai ar ne.

Treniruočių sezono pradžia laikoma – rugsėju, tačiau prie treniruočių galima prisijungti bet kada net treniruočių sezonui įsibėgėjus. Atvykus pirmą kartą į treniruotę suteiksime Jums konsultaciją, pasirūpinsime, kad jaustumėtės treniruotėje gerai ir norėtumėte sportuoti kitą kartą.

Registracija yra būtina tam, kad galėtume kontroliuoti narių skaičių grupėse, informuoti trenerę apie Jūsų atvykimą, suteikti Jums informacijos apie treniruotes ir supažindinti Jūs su studijos vidaus taisyklėmis.

Dėja tokios galimybės nėra. Bandomajai treniruotei taikomas vienkartinis apsilankymo mokestis – 10 Eur suaugusiems, 5 Eur – vaikams 

Pirmą kartą rekomenduojame atvykti į treniruotę 15 – 20 minučių anksčiau susipažinimui su trenerę ir konsultacijai. tam, kad grupines treniruotes nevėluotų. Neatvykus laiku –  konsultacija nėra teikiama,

Registruojantis į treniruotes gausite studijos vidaus taisykles, kurias pasirašius tampate Dancefit nariu. Narystė skaičiuojama nuo pirmojo apmokėto mėnesinio abonemento ir galioja iki studijos sezono pabaigos – rugpjūčio 31 d. Narystė yra neterminuota ir be ilgų įsipareigojimų –  kiekvieną mėnesį pratęsiamas narystę iki tol kol mokama už ją. Jums pageidavus narystę galima nutraukti informavus Dancefit administraciją iš anksto. Neinformaus apie narystės nutraukimą laiku, narystė skaitoma kaip tęsiama.

Norint nutraukti narystę reikia iš anksto informuoti Dancefit administraciją treniruočių metu, telefonu 860629392 arba el. paštu: [email protected] Neinformaus apie narystės nutraukimą laiku, narystė skaitoma kaip tęsiama.

Mokama grynais arba per puslapį http://www.dancefit.lt Už grupines treniruotes mokestis mokamas mėnesį į priekį kiekvieno mėnesio pabaigoje:

–        per 7 ir 8 treniruotes jeigu įsigyjamas pilnas 8 kartų abonementas;

–        per 4-tą treniruotę jeigu įsigyjamas 4 kartų abonementas.

Už asmenines treniruotes mokama į priekį suderinus individualiai su Dancefit administracija arba asmenine trenere.

Taip. Mokant pavedimu sąskaitos faktūrą sugeneruojama iš kart po apmokėjimo. Mokant grynais – sąskaitą faktūrą išsiunčiama el. paštu.

Lankomumas yra ribojamas, bet su lankstumu. Įsigyjus Dancefit mėnesio abonementą pvz. I – III 18 val. treniruotes turi būti lankomos nustatytu laiku, tačiau praleistą treniruotę galite atidirbti kitu laiku iš anksto informavus apie savo nedalyvavimą administracija ir suderinus atidirbimą kitu laiku, kitą dieną. Tuo atveju, jeigu negalite atvykti atidirbti – treniruotė dingsta.

Praleidus 1 – 2 ir daugiau treniruočių, dėl asmeninių priežasčių treniruotės nenusikelia į priekį ir pinigai negrąžinami. Praleistą treniruotę galite atidirbti kitu laiku iš anksto informavus apie savo nedalyvavimą administraciją ir suderinus atidirbimą kitu laiku, kitą dieną.  Tuo atveju, jeigu negalite atvykti atidirbti – treniruotė dingsta.

Susisiekti su Dancefit administraciją ir pateikti įrodančius sveikatos sutrikimą dokumentus. Tokiu atveju stabdoma narystė iki pilno sveikatos atsistatymo arba abonementas perleidžiamas kitam asmeniui.

Vasaros metu tęsiame individualias treniruotes ir grupines treniruotes jeigu susiformuoja norinčiųjų grupę.

Dušai yra tik pagrindinėje studijos lokacijoje adresu Ukmergės 234A, Šeškinėje. Kitoje lokacijoje – Vydūno g. 17A, Pilaitėje dušų – nėra.

Taip, yra vieša miesto stovėjimo aikštelė, nemokama.