Susisiekite: phone +370 606 29392 email [email protected]

Zumba

ZUMBA – šokių ir fitneso rūšis įkvėpta Lotinų Amerikos ritmais. Tai intervalinės, vidutinio intensyvumo kardio treniruotės, kurių metu atliekamos greito ir lėto ritmo choreografijos.

Zumba choreografijose organiškai persipina ir derinami šokių judesiai su fitneso pratimais, todėl stiprėja visi kūno raumenys, lavinama ištvermė, koordinacija ir efektyviai deginamos kalorijos. Judesiai yra lengvai atkartojami, todėl prie treniruočių gali prisijungti visi – tiek norintys išmokti šokti ir sportuoti, tiek pažengusieji šokių ir fitneso entuziastai, kurie nori palaikyti gerą fizinę formą.

Klubus judinti verčiantys Lotynų Amerikos muzikos ritmai: Salsa, Cumbia, Merengue, Reggaeton, taip pat kiti pasaulio tautų ritmai kaip Afro, Flamenco, Brazilian Funk, Bhangra, Belly dance, Hip hop leidžia pajusti šokių vakarėlio atmosferą, kurį pakelia ne tik energijos lygį, bet ir nuotaiką.  Zumba daugiau nei treniruotė, tai šurmuliuojantis šokių ir fitneso vakarėlis.

TRENIRUOTĖS TRUKMĖ

50 min.

sudeginamos kalorijos

300 - 500 kcal.

ko gali prireikti?

patogios, judesius nevaržančios aprangos, vandens

INTENSYVUMAS

vidutinis - aukštas

dirbantys raumenys

visos raumenų grupės, ypač sėdmenys, kojos ir pilvo presas

rezultatai

sustiprinti raumenys, širdies ir kraujagyslių sistema, geresnė ištvermė, laikysena, dailesnis kūnas

Užsiėmimo trenerės

VASILISA TARASOVA

Studijos įkūrėja, Zumba instruktorė, asmeninė trenerė, renginių organizatorė, vienintelė edukatorė Zumba Jammer Baltijos šalyse

GABRIELĖ ŽUKAUSKIENĖ

Zumba, Zumba Kids instruktorė, asmeninė trenerė, renginių organizatorė, studijos administratorė

SPECIALUS PASIŪLYMAS NAUJIEMS DANCEFIT NARIAMS!

Pirmą mėnesį sportuokite net su -50 proc. nuolaida

Dažniausiai užduodami klausimai

Zumba – tai šokių ir fitneso programa. Treniruotės metu derinami šokių judesiai kartu su fitneso pratimais, todėl efektyviai deginamos kalorijos, stiprinami viso kūno raumenis.

Suaugusiems amžiaus apribojimų nėra.

Zumba treniruotės neskirstomos į pradedančiųjų ar pažengusiųjų grupes, todėl prie treniruočių galima prisijungti bet kada, net įsibėgėjus treniruočių sezonui.

Sportuojant svarbiausia yra jaustis patogiai, todėl reikėtų atsinešti judesius nevaržančią sportinę aprangą, patogią treniruočių, o ne laisvalaikio, avalynę, rankšluostėlį prakaitui nusivalyti ir buteliuką vandens. Jei ketinate po treniruotės nusiprausti – dar ir prausimosi priemones bei švarų rankšluostį.

Rekomenduojama 2 – 3 kartus per savaitę.

DANCEFIT DOVANŲ KUPONAS

Padovanokite savo artimiesiems nuostabias emocijas ir energingus šokius su Dancefit studijos dovanų kuponų! Galite pasirinkti norimą kupono sumą nuo 10 iki 100 Eur.